Amazon Prime Suomi: Mahtavia elokuvia ja sarjoja

Amazon Prime on Amazonin tarjoama tilauspalvelu, joka sisältää ilmaisen toimituksen verkkokaupasta, pääsyn Prime Video -suoratoistopalveluun, Prime Music -musiikkipalveluun, Prime Reading -e-kirjapalveluun ja muita etuja. Palvelu on saatavilla myös Suomessa.

Mikä on Amazon Prime?

Amazon Prime Suomi on tilauspalvelu, joka tarjoaa useita etuja. Näitä etuja ovat muun muassa:

 • Ilmainen toimitus verkkokaupasta
 • Pääsy Prime Video -suoratoistopalveluun
 • Prime Music -musiikkipalvelu
 • Prime Reading -e-kirjapalvelu
 • Ilmainen Prime Gaming -tilaus
 • Ilmainen Amazon Photos -tilaus

Amazon Prime Suomessa

Amazon Prime on saatavilla myös Suomessa. Tilaushinta on 12,99 euroa kuukaudessa tai 119 euroa vuodessa. Tilauksen voi tehdä Amazonin verkkosivuilla.

Amazon Prime Video

Prime Video on Amazonin suoratoistopalvelu, joka sisältää laajan valikoiman elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Palvelussa on myös alkuperäisiä Amazon-sarjoja, kuten The Boys, The Expanse ja The Marvelous Mrs. Maisel.

Prime Music Suomi

Prime Music on Amazonin musiikkipalvelu, joka sisältää yli 2 miljoonaa kappaletta. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen latauksen kuuden kuukauden ajan.

Prime Reading Suomi

Prime Reading on Amazonin e-kirjapalvelu, joka sisältää yli miljoona e-kirjaa ja äänikirjaa. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen latauksen kuuden kuukauden ajan.

Prime Gaming Suomi

Prime Gaming on Amazonin pelipalvelu, joka sisältää ilmaisia pelejä, ilmaisia pelisisältöjä ja muita etuja.

Prime Photos Suomi

Prime Photos on Amazonin pilvipalvelu, joka tarjoaa ilmaisen tallennustilan kuville ja videoille.

Amazon Primen etuja

Amazon Prime tarjoaa useita etuja, jotka voivat olla hyödyllisiä suomalaisille käyttäjille. Näitä etuja ovat muun muassa:

 • Ilmainen toimitus verkkokaupasta: Amazonin ilmainen toimitus on yksi sen houkuttelevimmista eduista. Tilauksen myötä voit saada ilmaisen toimituksen kaikille ostoksillesi, jotka täyttävät ilmaisen toimituksen ehdot.
 • Pääsy Prime Videoon: Prime Video on yksi Suomen suosituimmista suoratoistopalveluista. Palvelussa on laaja valikoima elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa, mukaan lukien useita alkuperäisiä Amazon-sarjoja.
 • Prime Music: Prime Music on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kuunnella musiikkia ilman mainoksia. Palvelussa on yli 2 miljoonaa kappaletta, mukaan lukien uusia julkaisuja.
 • Prime Reading: Prime Reading on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat lukea e-kirjoja ja äänikirjoja. Palvelussa on yli miljoona e-kirjaa ja äänikirjaa, mukaan lukien uusia julkaisuja.
 • Prime Gaming: Prime Gaming tarjoaa ilmaisia pelejä, ilmaisia pelisisältöjä ja muita etuja.

Amazon Primen haitat

Amazon Primessä on myös muutamia haittoja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen tilauksen tekemistä. Näitä haittoja ovat muun muassa:

 • Hinta: Amazon Primen kuukausihinta on 12,99 euroa, mikä on hieman korkeampi kuin joidenkin kilpailevien suoratoistopalveluiden hinnat.
 • Ei saatavilla kaikissa laitteissa: Amazon Prime Video ei ole saatavilla kaikissa laitteissa. Esimerkiksi Chromecastissa ei ole Prime Video -sovellusta.

Yhteenveto

Amazon Prime on monipuolinen tilauspalvelu, joka tarjoaa useita etuja suomalaisille käyttäjille. Palvelu on erityisen hyödyllinen niille, jotka tekevät paljon ostoksia Amazonin verkkokaupassa, katsovat paljon suoratoistopalveluita, kuuntelevat paljon musiikkia tai lukevat paljon e-kirjoja.

Kuva: Amazon Prime Video

Leave a Comment