Apple Pay-sovellus: Helppo ja turvallinen tapa maksaa

Apple Pay on Applen kehittämä mobiilimaksusovellus, joka toimii iPhonella, Apple Watchilla, Macilla ja iPadilla. Se on yksi maailman suosituimmista mobiilimaksusovelluksista, ja sitä käytetään yli 60 maassa ja alueella.

Miten lataan Apple Payn?

Apple Payn lataaminen on helppoa. Jos sinulla on iPhone 6 tai uudempi, Apple Watch Series 1 tai uudempi tai Mac, jossa on Touch ID, voit ladata sovelluksen App Storesta.

iPhonella

 1. Avaa App Store.
 2. Etsi “Apple Pay”.
 3. Napauta “Lataa”.
 4. Kun sovellus on ladattu, avaa se.
 5. Seuraa ohjeita kortin lisäämiseksi sovellukseen.

Apple Watchilla

 1. Avaa Apple Watch -sovellus iPhonellasi.
 2. Napauta “Ostokset”.
 3. Napauta “Lisää kortti”.
 4. Seuraa ohjeita kortin lisäämiseksi sovellukseen.

Macilla

 1. Avaa App Store Macilla.
 2. Etsi “Apple Pay”.
 3. Napauta “Lataa”.
 4. Kun sovellus on ladattu, avaa se.
 5. Seuraa ohjeita kortin lisäämiseksi sovellukseen.

Miten Apple Pay toimii?

Apple Pay maksaminen käyttää laitteen sisäänrakennettuja turvaominaisuuksia, kuten Touch ID:tä tai Face ID:tä, tunnistaakseen sinut ja vahvistaakseen maksusi. Kun maksat Apple Payllä, laite luo yksilöllisen, satunnaisen maksunumeron, joka lähetetään kauppiaalle. Näin kauppias ei näe oikeaa korttinumeroasi tai muita henkilökohtaisia tietojasi.

Apple Payn käyttö kaupassa

Apple Payn käyttäminen kaupassa on helppoa. Kun olet kassalla, avaa Apple Wallet -sovellus ja valitse kortti, jolla haluat maksaa. Jos sinulla on iPhone, voit vahvistaa maksun Touch ID:llä tai Face ID:llä. Jos sinulla on Apple Watch, voit vahvistaa maksun pitämällä Apple Watchia lähelle maksupäätettä.

Apple Payn käyttö verkossa

Apple Payn käyttäminen verkossa on myös helppoa. Kun olet verkkokaupassa, etsi Apple Pay -logo. Napauta logoa ja valitse kortti, jolla haluat maksaa. Jos sinulla on iPhone, voit vahvistaa maksun Touch ID:llä tai Face ID:llä. Jos sinulla on Mac, jossa on Touch ID, voit vahvistaa maksun napauttamalla Touch ID -painiketta.

Apple Payn edut

Apple Paylla maksaminen on nopeaa, helppoa ja turvallista. Se on myös kätevä tapa maksaa, kun sinulla ei ole mukanasi lompakoa tai kortteja.

Apple Payn haitat

Apple Payn ainoa haitta on, että se ei ole vielä saatavilla kaikilla kaupoilla ja sovelluksilla.

Yhteenveto

Apple Pay mobiilimaksaminen on loistava tapa maksaa kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Se on nopeaa, helppoa ja turvallista. Jos sinulla on Apple-laite, kannattaa ehdottomasti kokeilla Apple Payta.

Lisätietoja

Lisätietoja Apple Paysta löydät Applen verkkosivuilta.

Leave a Comment