Digitaalinen maksaminen ja MobilePay

Digitaalinen maksaminen tarkoittaa maksujen tekemistä ilman käteistä tai luottokortteja. Digitaalisia maksutapoja ovat esimerkiksi mobiilimaksut, verkkopankit, e-maksut ja lähimaksut.

Digitaalinen maksaminen on yleistynyt viime vuosina nopeasti. Syitä tähän ovat muun muassa teknologian kehitys, verkkokaupan kasvu ja kuluttajien halu helpommista ja turvallisemmista maksutavoista.

Miten MobilePay toimii?

MobilePay on suomalainen mobiilimaksusovellus, jonka avulla voi maksaa ostokset kätevästi ja turvallisesti. MobilePayta voi käyttää sekä myymälöissä että verkossa.

MobilePayn käyttö on helppoa. Sovelluksen lataamisen jälkeen käyttäjät voivat liittää siihen pankkikorttinsa tai luottokorttinsa. Maksettaessa käyttäjä avaa MobilePay-sovelluksen ja skannaa QR-koodin tai näyttää puhelimensa maksupäätteelle. Maksu vahvistetaan tunnusluvulla tai biometrisella tunnistuksella.

Mitä tehdä jos Mobilepay ei toimi?

Jos MobilePay ei toimi sinun kohdallasi, kokeile seuraavia asioita:

  • Varmista, että MobilePayn sovellus on ajan tasalla. Voit tarkistaa sovelluksen päivitystilanteen App Storesta tai Google Playsta.
  • Varmista, että puhelimen tai tabletin käyttöjärjestelmä on ajan tasalla. Voit tarkistaa käyttöjärjestelmän päivitystilanteen puhelimen tai tabletin asetuksista.
  • Tarkista, että puhelimen tai tabletin internet-yhteys on kunnossa. Voit tarkistaa internet-yhteyden tilan puhelimen tai tabletin asetuksista.
  • Yritä uudelleen. Joskus ongelma voi johtua vain satunnaisesta häiriöstä. Kokeile siis käynnistää puhelin tai tabletti uudelleen ja yritä sitten käyttää MobilePayta uudelleen.

Jos olet kokeillut edellä mainittuja asioita eikä MobilePay vieläkään toimi, voit ottaa yhteyttä MobilePayn asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu auttaa sinua selvittämään ongelman ja löytämään ratkaisun.

MobilePayn edut

MobilePayn etuja ovat muun muassa:

  • Kätevä: MobilePayta voi käyttää missä tahansa, missä on verkkoyhteys.
  • Turvallinen: MobilePay-maksut tapahtuvat vahvan tunnistautumisen takana.
  • Nopea: MobilePay-maksun suorittaminen kestää vain muutaman sekunnin.

MobilePayn käyttö Suomessa

MobilePay on Suomen suosituin mobiilimaksusovellus. Se on käytössä yli 7 miljoonalla suomalaisella. MobilePayta hyväksyy yli 100 000 myymälää ja palveluntarjoajaa Suomessa.

MobilePayn tulevaisuus

MobilePayn käyttö tulee todennäköisesti lisääntymään tulevaisuudessa. Syitä tähän ovat muun muassa teknologian kehitys, verkkokaupan kasvu ja kuluttajien halu helpommista ja turvallisemmista maksutavoista.

Verkkokaupan kasvu

Verkkokaupan kasvu tulee todennäköisesti jatkumaan tulevaisuudessa. Digitaaliset maksutavat ovat verkkokaupassa jo nyt yleisiä, ja niiden käyttö tulee todennäköisesti vain lisääntymään.

Kuluttajien halu helpommista ja turvallisemmista maksutavoista

Kuluttajien halu helpommista ja turvallisemmista maksutavoista tulee todennäköisesti myös lisääntymään tulevaisuudessa. MobilePay on jo nyt yksi suosituimmista mobiilimaksusovelluksista Suomessa, ja sen käyttö tulee todennäköisesti vain lisääntymään.

MobilePayn tulevaisuudessa on myös mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. MobilePay on jo käytössä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Sovelluksen käyttöä on tarkoitus laajentaa myös muihin maihin.

MobilePayn tulevaisuus näyttää siis valoisalta. Sovelluksen käyttö tulee todennäköisesti lisääntymään tulevaisuudessa, ja se tulee olemaan yksi tärkeimmistä digitaalisten maksutapojen tarjoajista Suomessa ja muualla maailmassa.

Tarvitsetko lainaa jonkun asian hoitamiseen ja maksamiseen? Kilpailuta ja hae alta:

Lue myös: 
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Käytetyt puhelimet (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)

Tiesitkö, että miksi lainavertailu kannattaa?

Lainavertailu kannattaa aina, kun harkitset lainan ottamista. Lainojen hinnat ja ehdot vaihtelevat huomattavasti eri lainantarjoajien välillä, joten vertailemalla tarjouksia voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja.Useat lainavertailu palvelut tarjoavat myös mahdollisuuden hakea lainaa heti. Kun haet lainaa heti, saat lainatarjouksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Leave a Comment