Fixura-laina: Yksityiskohtainen Katsaus Vertaislainapalveluun

Fixura on suomalainen lainapalvelu, ja se on yksi Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista vertaislainapalveluista, ja se on myöntänyt lainoja jo yli 100 000 asiakkaalle.

Mikä on Fixura-laina?

Fixura-laina on vakuudetonta vertaislainaa, jota haetaan Fixuran verkkosivujen kautta. Lainat myöntävät yksityiset sijoittajat Fixuran alustalla.

Miten Fixura-laina toimii?

Kun haet Fixura-lainaa, Fixura tekee sinulle luottoarvion ja antaa sinulle lainatarjouksen. Lainatarjous sisältää lainan koron, takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Jos hyväksyt lainatarjouksen, laina maksetaan tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Kenelle Fixura-laina sopii?

Fixura-laina sopii kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Fixura-lainaa voi hakea esimerkiksi auton hankintaan, remonttiin, lomamatkaan tai vanhojen lainojen yhdistämiseen.

Mitkä ovat Fixura-lainan ehdot?

Fixura-lainan ehdot vaihtelevat lainanhakijan luottotiedoista ja takaisinmaksukyvystä. Yleisimpiä ehtoja ovat:

  • Lainasumma: 1 000 – 20 000 euroa
  • Laina-aika: 1 – 6 vuotta
  • Nimelliskorko: 7,99 – 20,00 %
  • Todellinen vuosikorko: 10,61 – 29,99 %
  • Lainanhoitomaksu: 0,01 % päivässä lainan alkuperäisestä summasta
  • Tilinhoitomaksu: 5 euroa kuukaudessa

Mitkä ovat Fixura-lainan korot ja kulut?

Fixura-lainan korko ja kulut määräytyvät lainanhakijan luottotiedoista ja takaisinmaksukyvystä. Nimelliskorko on 7,99 – 20,00 % ja todellinen vuosikorko 10,61 – 29,99 %. Lainanhoitomaksu on 0,01 % päivässä lainan alkuperäisestä summasta ja tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa.

Miten Fixura-laina haetaan?

Fixura- lainaa voi hakea verkossa Fixuran verkkosivujen kautta. Lainanhaku on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja antaa tulo- ja menotiedot. Fixura tekee sinulle luottoarvion ja antaa sinulle lainatarjouksen. Jos hyväksyt lainatarjouksen, laina maksetaan tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Fixura-lainan kokemuksia

Fixura-lainasta on kertynyt paljon positiivisia kokemuksia. Asiakkaat arvostavat erityisesti lainan hakemisen helppoutta, nopeaa lainapäätöstä ja edullisia korkoja.

Leave a Comment