HSL-sovellus – kaikki tarvitsemasi julkisen liikenteen palvelut yhdessä paikassa

HSL sovellus on Helsingin seudun liikenteen (HSL) tarjoama ilmainen sovellus, joka helpottaa julkisen liikenteen käyttöä. Sovelluksella voi ostaa lippuja, tarkistaa reittiopastusta, seurata liikennehäiriöitä ja saada kohdennettua liikennetietoa.

Sovelluksen ominaisuudet

  • Lipunmyynti: HSL-sovelluksella voi ostaa kaikkia Helsingin seudun julkisen liikenteen lippuja, kuten kerta-, vuorokausi- ja kausilippuja. Maksaminen onnistuu helposti esimerkiksi maksukortilla tai mobiilimaksulla.
  • Reittiopas: HSL-sovelluksen reittiopas auttaa löytämään parhaan reitin kohteeseen. Reittiopas kertoo myös reitille tarvittavan matkalipun ja arvion matka-ajasta.
  • Liikennehäiriöt: HSL-sovelluksen liikennehäiriötiedotus kertoo mahdollisista häiriöistä julkisessa liikenteessä.
  • Kohdennettu liikennetieto: HSL-sovellus voi lähettää käyttäjille kohdennettua liikennetietoa, kuten tietoa aikataulun muutoksista tai liikennehäiriöistä.

Sovelluksen käyttö

HSL-sovelluksen käyttö on helppoa. Sovelluksen voi ladata App Storesta, Google Playsta tai AppGallerysta. Sovelluksen käyttäminen edellyttää HSL-tunnuksen luomista.

Sovelluksen kehitys

HSL kehittää HSL-sovellusta jatkuvasti. Uusin versio sovelluksesta julkaistiin vuonna 2023. Uusin versio sisältää muun muassa uusia ominaisuuksia, kuten kohdennetun liikennetiedon ja reittioppaan tehokkaamman hakumoottorin.

Sovelluksen suosio

HSL- sovellus on suosittu sovellus. Sovellusta on ladattu yli 2 miljoonaa kertaa. Sovellus on saanut käyttäjiltä hyvää palautetta.

Loppupäätelmä

HSL-sovellus on kätevä työkalu kaikille julkista liikennettä käyttäville. Sovelluksella on helppo ostaa lippuja, tarkistaa reittiopastusta ja seurata liikennehäiriöitä.tunesharemore_vertadd_photo_alternate

Leave a Comment