Parhaat suoratoistopalvelut Suomessa 2024

Suoratoistopalveluiden valikoima on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Suomessakin on tarjolla lukuisia erilaisia palveluita, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Mikä on paras suoratoistopalvelu?

Paras suoratoistopalvelu riippuu tietysti yksilöllisistä mieltymyksistä. Jos olet kiinnostunut laadukkaista televisiosarjoista, ovat Netflix, SkyShowTime Suomi ja HBO Max hyviä vaihtoehtoja. Jos taas haluat katsoa elokuvia, ovat Viaplay, Amazon Prime Video ja C More hyviä vaihtoehtoja.

Vertailu eri suoratoistopalveluista

Netflix

Netflix Suomi on maailman suurin suoratoistopalvelu, ja sillä on myös suurin valikoima sisältöä Suomessa. Netflixissä on tarjolla elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Netflixin sisältö on laadukasta, ja palvelussa on useita suosittuja sarjoja, kuten Stranger Things, The Crown ja The Witcher.

SkyShowtime

SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2023. SkyShowtime tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja televisiosarjoja, mukaan lukien HBO:n, Showtimen ja Paramount+:n sisältöä. SkyShowtimessa on tarjolla muun muassa sarjoja kuten Game of Thrones, Succession ja Yellowstone.

HBO Max

HBO Max on HBO:n suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. HBO Maxissa on tarjolla muun muassa sarjoja kuten Game of Thrones, The Sopranos ja Succession.

Viaplay

Viaplay on Ruotsin Nordic Entertainment Groupin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, urheilua ja lastenohjelmaa. Viaplayssa on tarjolla muun muassa sarjoja kuten The Handmaid’s Tale, The Last Kingdom ja Vikings.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video on Amazonin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Amazon Prime Videossa on tarjolla muun muassa sarjoja kuten The Boys, The Marvelous Mrs. Maisel ja The Wheel of Time.

C More

C More on Viaplayn kilpailija, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, urheilua ja lastenohjelmaa. C Moressa on tarjolla muun muassa sarjoja kuten The Walking Dead, Vikings ja The Crown.

Muita suoratoistopalveluita

Suomessa on tarjolla myös muita suoratoistopalveluita, kuten Ruutu+, Elisa Viihde, Discovery+ ja Disney+. Nämä palvelut tarjoavat erilaista sisältöä, joten kannattaa vertailla niiden sisältöjä ennen kuin teet päätöksen.

Kuinka valita paras suoratoistopalvelu?

Kun valitset suoratoistopalvelua, kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Mitä sisältöä olet kiinnostunut katsomaan?
  • Kuinka paljon olet valmis maksamaan?
  • Haluatko palvelun, jossa on mainoksia?

Jos olet kiinnostunut laadukkaista televisiosarjoista, kannattaa harkita Netflixiä, SkyShowtimea tai HBO Maxia. Jos taas haluat katsoa elokuvia, kannattaa harkita Viaplayta, Amazon Prime Videota tai C Morea.

Jos olet budjetissa, kannattaa harkita ilmaista Yle Areenaa. Yle Areenassa on tarjolla elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa.

Suoratoistopalveluiden tarjonta muuttuu jatkuvasti, joten kannattaa vertailla eri palveluita säännöllisesti.

Leave a Comment