Resurs Bank: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Resurs Bank on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa lainoja, luottokortteja ja muita rahoituspalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille. Pankilla on vahva jalansija Pohjoismaissa, ja se on laajentanut toimintaansa myös muihin Euroopan maihin.

Mitä Resurs Bank tarjoaa?

Resurs Bankin tuotevalikoimaan kuuluu:

  • Lainat: Resurs Bank tarjoaa lainoja monenlaisiin tarpeisiin, kuten kodin remontointiin, auton hankintaan tai lomaan. Lainat ovat vakuudettomia ja vakuudellisia, ja niiden korot ja takaisinmaksuajat ovat kilpailukykyiset.
  • Luottokortit: Resurs Bankilla on useita erilaisia luottokortteja, joista voit valita tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Luottokorteilla voit tehdä ostoksia verkossa ja myymälöissä, nostaa käteistä automaateista ja hyödyntää erilaisia etuja ja matkavakuutuksia.
  • Osamaksut: Resurs Bank tarjoaa osamaksuja verkkokaupoissa ja kivijalkamyymälöissä. Osamaksulla voit jakaa ostosten hinnan useammalle kuukaudelle ilman korkoja tai kuluja.
  • Säästäminen: Resurs Bankilla on myös säästötilejä, joilla voit säästää rahaa tulevia varten. Säästötileillä on kilpailukykyinen korko, ja voit tallettaa ja nostaa rahaa milloin tahansa.

Resurs Bankin edut

Resurs Bankin asiakkaiksi valitsemisen useita etuja:

  • Helppokäyttöiset ja selkeät palvelut: Resurs Bankin palvelut ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä. Voit hakea lainaa tai luottokorttia verkossa, ja voit hoitaa asioitasi Oma Resurs -verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksessa.
  • Kilpailukykyiset hinnat ja korot: Resurs Bank tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja ja korkoja lainoista, luottokorteista ja säästötileistä.
  • Hyvä asiakaspalvelu: Resurs Bankilla on hyvä asiakaspalvelu, joka on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä.
  • Turvallisuus: Resurs Bank on luotettava ja turvallinen pankki, joka noudattaa tiukkoja tietoturvastandardeja.

Resurs Bankiin tutustuminen

Jos olet kiinnostunut Resurs Bankin palveluista, voit tutustua niihin tarkemmin pankin verkkosivuilla. Voit myös hakea lainaa tai luottokorttia verkossa tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue myös: Klarna (diginyt.fi)

Kuva: Resurs Bank

Leave a Comment