Samsung Galaxy S24 Ultra: Tulevaisuuden älypuhelin on täällä

Samsung Galaxy S24 Ultra on huippuluokan älypuhelin, joka pakkaa sisäänsä uusinta teknologiaa ja tyylikkään muotoilun. Se on täydellinen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parasta suorituskykyä, kameratoimintoja ja älykkäitä ominaisuuksia.

Uusi muotoilu, kestävä rakenne

Galaxy S24 Ultrassa on tyylikäs ja moderni muotoilu, jossa on titaanikehykset ja kaareva takalasi. Puhelin on saatavana useissa upeissa väreissä, kuten Titanium Violet ja Titanium Yellow. Se on myös IP68-luokiteltu veden- ja pölynkestävä, joten voit huoletta käyttää sitä missä tahansa olosuhteissa.

Upea näyttö

Puhelimessa on 6,8 tuuman Dynamic AMOLED 2x -näyttö, jossa on 120 Hz virkistystaajuus ja erittäin korkea resoluutio. Näyttö on kirkas, terävä ja väriltään erittäin tarkka. Se takaa upean katselukokemuksen kaikille sisältötyypeille.

Tehokas suorituskyky

Galaxy S24 Ultra on varustettu uudella Snapdragon 8 Gen 3 -prosessorilla, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn. Puhelimessa on myös 12 Gt RAM-muistia ja jopa 1 Tt tallennustilaa, joten se sopii erinomaisesti vaativillekin käyttäjille.

Uusi Samsung AI ominaisuus

Yksi Galaxy S24 Ultran mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on uusi Samsung AI. Se on tekoälyyn perustuva ominaisuus, joka auttaa sinua monissa eri tehtävissä. Se voi esimerkiksi kääntää kieliä reaaliajassa, kirjoittaa tekstiä sanelemalla ja jopa luoda sinulle mukautettuja sisältöjä.

Kamerat huippuluokkaa

Galaxy S24 Ultrassa on neljä takakameraa, joista pääkamera on 200 megapikseliä. Puhelimessa on myös 5x optinen zoomi ja 10x hybridizoomi, joiden avulla voit ottaa uskomattoman tarkkoja kuvia ja videoita kaukaa.

Tekniset tiedot:

OminaisuusArvo
Näyttö6,8″ Dynamic AMOLED 2x, 120 Hz
ProsessoriSnapdragon 8 Gen 3
RAM-muisti12 Gt
Tallennustila256 Gt, 512 Gt, 1 Tt
Kamerat200 MP pääkamera, 12 MP ultralaajakulmakamera, 10 MP telekamera, 10 MP periskooppikamera
Akku5000 mAh
KäyttöjärjestelmäAndroid 13

Hinta ja saatavuus

Samsung Galaxy S24 Ultran hinta alkaa noin 1 299 eurosta. Se on saatavilla Samsungin verkkokaupasta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Samsung Galaxy S24 Ultra on erinomainen älypuhelin, joka tarjoaa uusinta teknologiaa, tyylikkään muotoilun ja upeita ominaisuuksia. Se on täydellinen valinta vaativille käyttäjille, jotka haluavat parasta kaikelta.

Lue myös: Samsung Galaxy S22 Ultra (aukeaa diginyt.fi sivustolle)

Leave a Comment