SkyShowtime – mistä on kyse

SkyShowtime on upouusi suoratoistopalvelu, jossa näet eräitä maailman parhaita tarinoitsijoita muun muassa seuraavilta studioilta: Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios ja Peacock sekä Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ ja Paramount Pictures.

SkyShowtime on suoratoistopalvelu, joka aloitti toimintansa Suomessa syyskuussa 2022. Ennen tätä palvelu tunnettiin Suomessa nimellä Paramount+. Palvelu on ostanut useita sarjoja suoratoistopalvelu HBO Maxilta ja on siten laajentanut ohjelmistoaan merkittävästi.

Sarjatarjonta

Yksi esimerkki SkyShowtimen tarjonnasta on norjalainen menestyssarja “Beforeigners”, jossa näyttelee suomalainen Krista Kosonen. Sarja kertoo viikinkinaisesta Alfhildristä, joka päätyy nykyaikaan ja aloittaa työt poliisina Oslossa. Sarja käsittää muun muassa naisen roolia ja Alfien ronskia käytöstä, joka on peräisin muinaisajalta.

Uusia sarjoja ja yhteistyö HBO Maxin kanssa

SkyShowtime on ostanut useita pohjoismaisia draamasarjoja HBO Maxilta. Esimerkiksi Krista Kososen tähdittämä “Beforeigners” sekä viisi muuta pohjoismaista draamasarjaa ovat nyt katsottavissa SkyShowtimessa. Myöhemmin tänä vuonna palvelussa saa ensi-iltansa myös A.J Annilan ohjaama kotimainen sarja “ID”, joka kertoo taideväärennöksiä tutkivasta etsivästä.

Tulevat sarjat

14.3. SkyShowtime tuo katsottavaksi useita uusia sarjoja, kuten keski-ikäisistä naisista kertovan seksikomediasarjan “Lust” (Ruotsi), pikkukaupungin jääkiekkopiireihin sijoittuvan draamasarjan “Björnstad” eli “Beartown” (Ruotsi), ja tositapahtumiin perustuvan rikosdraamasarjan “Pray, Obey, Kill” eli “Knutby” (Ruotsi).

Yrityskaupat ja sarjojen siirtyminen

HBO:n omistaneen Warnermedian ja mediajätti Discoveryn yhdistyminen johti siihen, että useita HBO Maxin pohjoismaisia tv-sarjatuotantoja jouduttiin leikkaamaan. SkyShowtime osti nämä sarjat ja käyttää niitä nyt oman eurooppalaisen ohjelmistonsa vauhdittamiseksi.

Yksinoikeudella SkyShowtimessa

SkyShowtime on määritellyt useita sarjoja, kuten “Beforeigners”, “Lust”, “Björnstad” ja “Kamikaze”, yksinoikeudella esitettäviksi sarjoiksi. Näitä sarjoja ei voi katsoa mistään muualta. Palvelulla on jemmassa vielä 15 muutakin HBO Maxilta ostamaansa sarjaa.

Selkeä listaus SkyShowtimen tarjonnasta

  • Beforeigners: Norjalainen draamasarja, pääosassa Krista Kosonen.
  • ID: Kotimainen draamasarja, ohjaus A.J Annila.
  • Lust: Ruotsalainen seksikomediasarja.
  • Björnstad (Beartown): Ruotsalainen draamasarja jääkiekkopiireistä.
  • Pray, Obey, Kill (Knutby): Ruotsalainen tositapahtumiin perustuva rikosdraamasarja.
  • Kamikaze: Tanskalainen perhetrillerisarja.
  • Welcome to Utmark: Norjalainen draamasarja, sivurooleissa suomalaisia näyttelijöitä.

Muuta mielenkiintoista

Samsung Galaxy SmartTag2 – helppo tapa pitää arvoesineet paikannettuina

Samsung Galaxy SmartTag2 tuo Galaxy SmartTag -sarjaan parannuksia, joiden avulla on aiempaa helpompi paikantaa tärkeiden esineiden sijainti. Muotoiluun ja käytettävyyteen tehdyt päivitykset tekevät laitteesta entistä monikäyttöisemmän. Galaxy SmartTag2 hinta on 39,90 €, jonka lisäksi saatavilla on myös neljän kappaleen pakkaus, joka sisältää laitteet molemmissa väreissä, hintaan 129,90 €.

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Leave a Comment