Syksyksi uutta ilmettä yrityksen ulkoiseen olemukseen – lisää kontaktipintaa asiakkaisiin

Kesä alkaa kohta olla ohi, ja viimeisiä lomapäiviä vietetään. Vaikka tapahtumat maailmalla ovat tänä vuonna olleet melkoisen yllättävät, ja sitä kautta monien yritysten toimintaympäristö, ja varsinkin raaka-aineiden saatavuus ja perustoiminnan kulurakenne ovat muuttuneet – siitä huolimatta jatkossakin yritykset toimivat, myyvät ja markkinoivat tuotteitaan, ja me olemme täällä teitä auttamassa.

Mainosteippaamo Omalogo auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä paikallisesti ja lähialueilla näkymään paremmin asiakkaiden suuntaan. Omalogo tuottaa pieniä autoteippauksia, ikkunateippauksia, opastekylttejä, tarroja, teippejä ja julisteita – jopa flyereiden suunnittelu onnistuu – joskin tuotamme ne kumppanillamme Nummelassa, Vihdissä.

Tilaa työ suunnitteluineen

Business people bumping their fists

Monet töistä, mitä teemme, ovat kohtuullisen yksinkertaisia ja selviä. Tuotamme logoja, nimiä, kuvia ja tekstejä paitoihin, huppareiden, takkeihin, pipoihin lippiksiin. Näitä käytetään sitten esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa, työpaikoilla ja vapaalla – niiden tarkoituksena on useimmiten tukea yrityksen kokonaismarkkinointia mm. tuomalla logotunnettavuutta lisää, tai tuomalla yrityksen värit entistä tutummaksi lähialueen ihmisille, sekä asiakkaille.

Monet asiat markkinoinnissa liittyvän pidempi aikaiseen näkyvyyteen, ja oman brändin rakentamiselle – oma logo, värit ja muodot ovat asioita, joilla yritys voidaan muistaa, tai unohtaa, jollei niitä tuo tarpeeksi usein esille. Mekin tunnemme helpommin monet tuotteet logosta, kuin että muistaisimme yrityksen oikean nimen. Sen lisäksi on tietenkin mahdollista, että yritys tuottaa useita eri tuotteita, joilla kaikilla on oma logonsa, värinsä ja muotonsa ja niiden myötä myös kokonaan oma markkinointinsa.

Omalogosta löytyvät myös laukut, reput, kassit – mietitään yhdessä, mitä voisimme kehitellä yrityksen myynnin ja markkinoinnin tueksi. Meiltä voit tilata vaatteita jopa yksitellen, mutta on luonnollista että vaatteiden painatus ja tuottaminen asiakkaan toiveiden mukaiseksi, on useimmiten edullisempaa, kuin otat useamman kappaleen. Meillä ei kuitenkaa ole minimitilausmääriä!

On yrityksesi liikenneväline sitten vene, pakettuauto tai henkilöauto, meiltä onnistuu perusmainosteippaukset monesti nopeallakin aikataululla.

Mainosteippaus on kustannustehokasta. Hyvin suunnitellut mainosteippaukset ja -taulut kertovat myönteistä sanomaa yrityksestäsi ja vakuuttavat asiakkaat sekä yhteistyökumppanit. Teippausten ja taulujen avulla on mahdollista olla siellä, missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat.

Yrityksen toimitilat

Miten teillä on hyväksikäytetty yrityksen omia tiloja? Ikkunateippaus eli mainosteippaus näyteikkunassa on helppo ja tehokas tapa houkutella asiakkaita liikkeeseen. Ikkunateippaus antaa tietoa ohikulkijoille palveluista, aukioloajoista ja yhteystiedoista.

Hoidamme myymälöiden ja tuotantolaitosten ulko-ja sisämainonnan suunnittelusta aina lopputuotteeseen. Mainosteippaukset, valomainokset, mainostaulut, julisteet, opasteet, mainostarrat ym.

Ikkunateippaukset kuntoon

Meidän kauttamme onnistuvat myös erilaiset ikkunoiden kalvotukset, niin näkösuojan kuin auringonsuojan eli aurinkokalvotuksen suhteen. Aurinkokalvotus on hyvä asia miettiä, jos teidän ikkunanne on aurinkoisella puolella, ja ikkunalla on tuotteita esillä. Aurinkokalvotus suojaa tehokkaasti esillä olevien tuotteiden väritystä blokkaamalla UV-säteilyn.

Digitaalinen mainonta

Meidän kauttamme saat myös digitaalisen mainonnan näkyvyyttä – teemme yhteistyötä mm. ER-tuen ja Kettu Markkinoinnin kanssa, joilla on kokemusta digitaalisesta mainonnnasta jo yli 20 vuoden ajalta.

Meidän kauttamme teidän on mahdollista päästä esille myös paikallisiin digimarkkinointi kanaviin mm. Lohjalla, Hangossa, Vihdissä, Karkkilassa sekä Kirkkonummella.

Logonäkyvyys kuntoon

Jos oma yrityslogonne on nuhjaantunut, tai sellaista ei ole – pyydä tarjous, olemme tehneet logomerkkejä pidemmältä ajalta kuin mitä yrityksemme on ollut olemassa.

Mainosteippaamo Omalogo Oy : www.omalogo.fi


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Asuntomarkkinoiden kehitystä kannattaa seurata, jos harkitsee asunnon ostamista tai sijoitusasunnon hankkimista. Asuntomarkkinoiden kehitykseen liittyvät uutiset ja tiedot voivat auttaa ennakoimaan tulevaa kehitystä ja tekemään päätöksiä sen perusteella.

Sijoitusasuntoa harkitessa on tärkeää huomioida myös asunnon sijainti ja kunto. Hyvä sijainti ja hyväkuntoinen asunto voivat tukea sijoituksen tuottoa ja arvon kehitystä pitkällä aikavälillä.

Lopuksi voidaan todeta, että asuntolaina, sijoitusasunto ja asuntomarkkinat ovat tärkeitä käsitteitä asunnon ostamisen ja sijoittamisen kannalta. Niiden avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä ja varmistaa sijoituksen kannattavuus ja tuotto.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

Leave a Comment