Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

-> tässä artikkelissa on mukana mainoslinkkejä

Telia tarjoaa houkuttelevan kampanjan, jossa uudet ja siirtyvät asiakkaat voivat saada merkittävän lisäedun liittymän vaihdon yhteydessä. Liittyessäsi Telian asiakkaaksi ja valitessasi yhden kampanjaan kuuluvista liittymistä, saat JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet kaupan päälle. Tämä tarjous lisää entisestään vaihtamisen houkuttelevuutta.

Liittymätarjoukset ovat kilpailukykyisiä ja ne on räätälöity vastaamaan nykypäivän korkeita datakäytön tarpeita. Liittymävaihtoehdot, jotka oikeuttavat kuulokkeiden saamiseen, ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia nopeusvaihtoehtoja niin 4G- kuin 5G-verkoille.

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

Rajaton 200M 29,99 €/kk
Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Kampanjan kesto: 6.-12.11.

JBL Tune 770NC

JBL Tune 770NC -kuulokkeet ovat osa JBL:n laajaa äänituotevalikoimaa, joka tunnetaan erityisesti korkealaatuisesta äänentoistostaan. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin näihin kuulokkeisiin ja siihen, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan musiikin ystäville.

Melunvaimennus

JBL Tune 770NC -kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus (Active Noise Cancelling, ANC), joka suodattaa tehokkaasti ympäristön häiriöääniä. Tämän ominaisuuden ansiosta kuuntelukokemus paranee huomattavasti erityisesti meluisissa ympäristöissä, kuten julkisissa kulkuneuvoissa matkustaessa. Melunvaimennus toimii käyttämällä sisäisiä mikrofoneja, jotka tunnistavat ulkopuoliset äänet ja luovat vastaäänen, mikä neutraloi häiriöt.

Äänenlaatu

Äänenlaadun osalta JBL Tune 770NC ei tuota pettymystä. Kuulokkeet tarjoavat tasapainoisen ääniprofiilin, jossa basso, keskiäänet ja diskantti ovat hyvin tasapainossa. JBL:n oma Pure Bass -teknologia takaa syvän ja voimakkaan bassotoiston ilman, että se peittää alleen muiden taajuusalueiden yksityiskohtia. Ääni on selkeä ja yksityiskohtainen, mikä tekee kuulokkeista sopivat monenlaiseen musiikkiin.

Akkukesto

Kuulokkeiden akkukesto on yksi tärkeimmistä tekijöistä erityisesti liikkuville käyttäjille. JBL Tune 770NC lupaa jopa 35 tunnin toistoajan ANC-toiminnolla ja jopa 50 tuntia ilman melunvaimennusta. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia musiikista useiden päivien ajan yhdellä latauksella. Lisäksi nopealatausominaisuus mahdollistaa lyhyessä ajassa useiden tuntien toistoajan, mikä on erittäin kätevää kiireisille käyttäjille.

Käyttömukavuus

JBL Tune 770NC -kuulokkeet on suunniteltu käyttömukavuutta silmällä pitäen. Pehmustetut korvatyynyt ja säädettävä pääpanta tekevät pitkäaikaisestakin kuuntelusta nautinnollista. Kuulokkeet ovat kevyet, ja niiden ympärille taittuva muotoilu tekee niistä helpon ottaa mukaan matkalle. Lisäksi kosketusohjauspaneeli kuulokkeiden sivulla tekee toimintojen, kuten toiston ja melunvaimennuksen, säätämisestä vaivatonta.

Yhteysominaisuudet

Bluetooth-yhteyden ansiosta JBL Tune 770NC -kuulokkeet yhdistyvät saumattomasti useimpiin älylaitteisiin. Langaton yhteys on vakaata ja pitkän kantaman tarjoavaa, mikä tarkoittaa, että voit liikkua vapaasti ilman huolta katkeavasta musiikista. Kuulokkeissa on myös monipisteominaisuus, jonka avulla voit yhdistää kuulokkeet kahteen laitteeseen samanaikaisesti.

Vastameluteknologia

Aktiivisen vastameluteknologian tarkempi toiminta perustuu ääniaaltojen fysiikkaan. Kuulokkeet tunnistavat ympäristön meluaaltoja käyttämällä mikrofoneja, jotka sijaitsevat sekä kuulokkeiden ulko- että sisäpuolella. Nämä mikrofonit tallentavat meluaallon muodon ja vaiheen. Kuulokkeiden prosessori luo sitten reaaliaikaisesti inversioäänen, joka on samanlainen mutta vastakkainen alkuperäiselle meluaallolle. Kun nämä kaksi aaltoa kohtaavat, ne kumoavat toisensa, mikä johtaa hiljaisempaan kuunteluympäristöön.

Ominaisuuksien listaus:

  • Aktiivinen melunvaimennus (ANC)
  • JBL Pure Bass -ääniteknologia
  • Jopa 35 tunnin akkukesto ANC:n kanssa
  • Nopea latausominaisuus
  • Pehmustetut korvatyynyt ja säädettävä pääpanta
  • Kevyt, taittuva muotoilu
  • Kosketusohjauspaneeli
  • Bluetooth-yhteys monipisteominaisuudella

Teliasta

televiestintä- ja datasiirtopalveluita. Yrityksen juuret ulottuvat pitkälle historian lehdille, aina 1850-luvulle saakka, jolloin perustettiin ensimmäinen edeltäjäyhtiö Telegrafverket. Nykyisen muotonsa Telia sai vuonna 2002, kun ruotsalainen Telia ja suomalainen Sonera yhdistyivät. Tämä fuusio loi pohjoismaisen televiestinnän jättiläisen, joka on laajentunut vahvasti myös Baltian maihin ja osaksi Aasiaa.

Teleoperaattorina Telian tarjoama palveluvalikoima on monipuolinen. Se sisältää perinteiset kiinteän linjan puhelut, matkapuhelinpalvelut, internet-yhteydet ja TV-palvelut. Telia on tunnettu myös yrityspuolen ratkaisuista, kuten IT-infrastruktuurin palveluista ja pilvipalveluista. Telian rooli pohjoismaisilla markkinoilla on ollut vahva, ja yhtiö on investoinut merkittävästi uusiin teknologioihin, kuten 5G-verkkoon.

Palvelut ja tuotteet

Telian palveluvalikoima on laaja ja kohdistuu sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Yksityisasiakkaille yhtiö tarjoaa laajan valikoiman matkapuhelinliittymiä, laajakaista- ja TV-palveluita. Matkapuhelinliittymät kattavat erilaiset tarpeet aina rajattomasta datasta ja puheesta erilaisiin peruspaketteihin. Laajakaistapalveluissa on tarjolla eri nopeusvaihtoehtoja ja tekniikoita, kuten kupari-, kuitu- ja mobiililaajakaista.

Yritysasiakkaille Telia tarjoaa monipuolisia ratkaisuja, jotka tukevat liiketoiminnan eri osa-alueita. IT-infrastruktuurin palvelut, pilvipalvelut, IoT-ratkaisut ja tietoturva ovat esimerkkejä Telian yrityksille suunnatuista palveluista. Nämä ratkaisut auttavat yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja suojaamaan arvokkaat datansa. Lisäksi Telia tarjoaa erikoistuneita palveluita, kuten virtuaalisia kokoustiloja ja etätyöskentelyn ratkaisuja, jotka ovat muuttuneet entistä tärkeämmiksi digitaalisen transformaation ja muuttuvan työelämän myötä.

Leave a Comment