Uudenlainen kaupunkitapahtuma Lohjalla: Factory by the lake

Factory By The Lake – FBTL festivaali järjestetään Lohjalla upeassa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla, joka on aiemmin ollut suljettuna yleisöltä. Festivaalialue sijaitsee aivan Lohjan keskustan tuntumassa ja matkaa Helsingistä on reilu puoli tuntia. Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobändejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille. Vastaavaa keikkaa etkä näin erikoisia puitteita et siis ole vielä kokenut.

Maksuton festivaalialue

Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobändejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille.

Saara Aalto 23.8.

Monipuolinen laulaja, Saara Aalto, esiintyy torstaina 23.8. Factory By The Lake -festivaaleilla Lohjalla. Musikaalisävelmissä solistina laulaa valloittava Saara Aalto. Konsertin jälkipuoliskolla kuultava Antonín Dvořákin yhdeksäs sinfonia “Uudesta maailmasta” tekee vaikutuksen niin kokeneeseen kuin ensikertalaiseen konserttikävijään. Jukka Untamala toimii kapellimestarina ja Lohjan kaupunginorkesteri säestää. Konsertti on ikärajaton, ja tilassa on anniskelu- ja VIP-alue.

Anssi Kela 24.8.

Nummela-klassikkoalbumista tunnettu Anssi Kela esiintyy perjantaina 24.8. Illan settilistalle mahtuu monia hittejä, mutta keikkaa tekee erityiseksi Lohjan kaupunginorkesterin säestys. Tämä poikkeuksellinen kokoonpano ja tehdashallin miljöö takaavat ainutlaatuisen kokemuksen. Keikkaliput ovat nyt myynnissä, joten varmista paikkasi heti! Tilassa on anniskelu- ja VIP-alue.

Cledos 24.8.

Multiplatinaa striimannut Cledos esiintyy lauantaina 24.8. Tämä suosittu rap-artisti tunnetaan karismaattisesta lavaesiintymisestään ja laajasta tuotannostaan. Cledosin keikka järjestetään tehdashallissa, ja se on yksi vuoden kohokohdista. Lohjan kaupunginorkesteri ei ole mukana tässä esityksessä. Liput ovat nyt myynnissä, joten varmista paikkasi ajoissa!

Perjantai 23.8.

  • klo 17.00-19.00: The Voice Of Finlandista tuttu Marko Turunen ulkolavalla (vapaa pääsy)
  • klo 19.00-21.00: Saara Aalto – musikaaleista uuteen maailmaan -konsertti päälavalla (liput Netticket)
  • klo 21.00-23.00: Eri esiintyjiä, kuten Tommi Fäldt, ulkolavalla

Lauantai 24.8.

  • klo 11.00-15.00: Monipuolista ohjelmaa ja tekemistä lapsille yhteistyössä Nuori Lohja
  • klo 12.00-14.00: Lohjan nuorisobandien parhaimmistoa päälavalla (vapaa pääsy)
  • klo 15.00-16.00: Cledos päälavalla (liput Netticket)
  • klo 17.00-20.00: Olli Hartonen ulkolavalla (vapaa pääsy)
  • klo 20.00-22.30: Anssi Kela ja Lohjan kaupunginorkesteri päälavalla (liput Netticket)

Festivaalialue

Tapahtuma-alue muodostuu Lohjan Pitkäniemen tehdasalueesta ja kauniista järviympäristöstä. Alueelta löytyy useita tapahtumapisteitä ja sisätiloissa sijaitseva esiintymislava. Kävijöitä palvelevat monipuolinen ravintolatarjonta, anniskelupisteet ja oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut. Alueella on kierrätyspisteitä ja tallentava kameravalvonta.

Ruokailu

Alueella on monipuolinen ruokatarjonta, joka ulottuu thaimaalaisesta keittiöstä paikallisiin grilliherkkuihin. Kestävä kehitys huomioidaan tapahtuman järjestämisessä. Mukana ovat muun muassa Nummela Thai Kitchen, Lohjan Grillimestarit ja Wild Taste.

Juomat

Anniskelualueet on rajattu, ja tarjolla on paikallisia viinejä, cocktaileja ja panimotuotteita. Löydät myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Mukana ovat muun muassa United Gypsies, OpusK ja Aurlahden Rantacafe.

Pantit ja vesipisteet

Juomatuotteiden hintaan lisätään pantti, joka varmistaa astioiden uusiokäytön. Alueella on vesipiste, josta saat täytettyä oman pullosi. Vesipisteiden sijainnit päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Turvallisuus

FBTL on yksi Lohjan isoimmista yleisötapahtumista. Alueella partioi järjestyksenvalvojia ja ensiapuhenkilökuntaa. Varaudu mahdolliseen ruuhkautumiseen porteilla ja saavu paikalle ajoissa. Festivaalialueella liikkuu myös festivaalihenkilökuntaa sinisissä liiveissä.

Leave a Comment