EPassi-sovellus: Yksi mobiilisovellus ja henkilöstöedut

Epassi on suomalainen henkilöstöetuja tarjoava palvelu, joka on käytössä yli 100 000 yrityksessä ja yli 1,5 miljoonalla työntekijällä. Palvelu on kasvanut nopeasti viime vuosina, ja se on nykyään yksi Suomen suosituimmista henkilöstöeduista.

Mitä Epassi on?

Epassi on digitaalinen palvelu, joka tarjoaa työntekijöille erilaisia etuja, kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Epassi-sovelluksen avulla työntekijät voivat maksaa etuillaan esimerkiksi lounaita, kuntosalikortteja, kulttuuritapahtumia ja joukkoliikenteen lippuja.

Epassin hyödyt työntekijöille

Epassilla on useita etuja työntekijöille. Ensinnäkin se on kätevä tapa käyttää henkilöstöetuja. Epassi-sovellus on helppokäyttöinen ja sen avulla työntekijät voivat maksaa etuillaan kätevästi missä ja milloin tahansa.

Toiseksi Epassi on veroton etu. Työntekijät eivät maksa veroa Epassilla maksetuista etuista. Tämä tarkoittaa, että etujen arvo on tosiasiassa suurempi kuin se, mitä työntekijä maksaa niistä.

Kolmanneksi Epassi kannustaa työntekijöitä terveelliseen elämäntyyliin ja hyvään työhyvinvointiin. Epassin liikunta- ja kulttuuriedut tarjoavat työntekijöille mahdollisuuden liikkua ja harrastaa sekä nauttia kulttuurista. Työmatkaedut puolestaan helpottavat työntekijöiden liikkumista työpaikalle ja pois.

Epassin hyödyt työnantajille

Epassilla on myös useita etuja työnantajille. Ensinnäkin Epassi on tehokas tapa parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja työhyvinvointia. Työntekijät, jotka ovat terveitä ja viihtyvät työssään, ovat myös tuottavampia.

Toiseksi Epassi on kustannustehokas tapa tarjota henkilöstöetuja. Epassi on usein edullisempi tapa tarjota henkilöstöetuja kuin esimerkiksi paperiset lounassetelit.

Kolmanneksi Epassi helpottaa työnantajien työtä. Epassi-järjestelmä hoitaa kaikki henkilöstöetujen hallinnoinnin, joten työnantajien ei tarvitse itse huolehtia esimerkiksi lounassetelien jakelusta.

Epassi Suomessa

Epassi on kasvanut nopeasti Suomessa viime vuosina. Vuonna 2022 Epassin käyttäjämäärä kasvoi 20 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Epassi on nykyään yksi Suomen suosituimmista henkilöstöeduista.

Epassin kasvun taustalla on useita tekijöitä. Yksi tekijä on suomalaisten kiinnostus terveelliseen elämäntyyliin ja hyvään työhyvinvointiin. Toinen tekijä on Epassin helppokäyttöisyys ja verottomuus.

Epassin tulevaisuus

Epassin tulevaisuus näyttää valoisalta. Palvelu on kasvanut nopeasti Suomessa, ja se on nyt yksi Suomen suosituimmista henkilöstöeduista. Epassi on myös kansainvälistynyt, ja sillä on toimintaa jo useissa Euroopan maissa.

Epassi on jatkuvassa kehityksessä. Palvelu on lisännyt uusia etuja, kuten työmatkavarauksiin liittyvän palvelun ja kulttuuripassin. Epassi on myös kehittänyt uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden maksaa Epassilla verkkokaupoissa.

Epassin kehitys näyttää jatkuvan myös tulevaisuudessa. Palvelu tulee todennäköisesti tarjoamaan yhä monipuolisempia etuja ja ominaisuuksia. Epassin tavoitteena on olla johtava henkilöstöetuja tarjoava palvelu Euroopassa.


Tilaa Koomikko taikuri JP Pirinen viihdyttämään

Koomikkotaikuri JP Pirinen taikoo varmalla otteella juhlaanne huikean tunnelman. Monipuolinen, stand up –komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä esitys vapauttaa tunnelman eikä jätä ketään kylmäksi.  Tämä koomikko   ja taikuri ei jätä sinua ilman naurua.

Leave a Comment