OnePlus Watch: Tyylikäs ja tehokas älykello

OnePlus Watch on älykello, joka on suunniteltu niille, jotka etsivät tyylikästä ja tehokasta laitetta pysyäkseen yhteydessä ja seuratakseen kuntoaan. Se on saatavana useissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten voit löytää itsellesi sopivan. OnePlus Watchissa on myös useita ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu GPS, sykemittari ja verenpainemittari.

OnePlus Watchin ominaisuuksia:

 • Tyylikäs muotoilu: OnePlus Watch on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja nahasta. Se on saatavana useissa eri väreissä ja tyyleissä, joten voit löytää itsellesi sopivan.
 • Pitkä akunkesto: OnePlus Watchissa on jopa 45 päivän akunkesto, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen lataamisesta joka päivä.
 • Sisäänrakennettu GPS: OnePlus Watchissa on sisäänrakennettu GPS, jonka avulla voit seurata sijaintiasi ja reittejäsi.
 • Sykemittari: OnePlus Watchissa on sisäänrakennettu sykemittari, jonka avulla voit seurata sykettäsi reaaliajassa.
 • Verenpainemittari: OnePlus Watchissa on sisäänrakennettu verenpainemittari, jonka avulla voit seurata verenpainetta reaaliajassa.
 • Muut ominaisuudet: OnePlus Watchissa on myös useita muita ominaisuuksia, kuten ilmoitukset, musiikkisoitin ja unenseuranta.

OnePlus Watch 2:n ominaisuuksia:

 • Parannettu muotoilu: OnePlus Watch 2:ssa on hieman hienostuneempi muotoilu kuin edeltäjässään. Siinä on ohuempi profiili ja litteämpi näyttö.
 • Suurempi näyttö: OnePlus Watch 2:ssa on 1,78 tuuman AMOLED-näyttö, joka on 20 % suurempi kuin edeltäjässään.
 • Parempi akunkesto: OnePlus Watch 2:ssa on jopa 14 päivän akunkesto, mikä on merkittävä parannus edeltäjään verrattuna.
 • Lisää terveysominaisuuksia: OnePlus Watch 2:ssa on useita uusia terveysominaisuuksia, kuten SpO2-anturi, joka mittaa veren happitasoja, ja EKG-anturi, joka mittaa sydämen sykettä.
 • Wear OS 3: OnePlus Watch 2 on ensimmäinen OnePlus- älykello, jossa on Wear OS 3. Tämä antaa käyttäjille pääsyn laajaan valikoimaan sovelluksia ja ominaisuuksia.

OnePlus Watch vs. OnePlus Watch 2: Vertailutaulukko

OminaisuusOnePlus WatchOnePlus Watch 2
MuotoiluPyöreäLitteä
Näytön koko1,39 tuumaa1,78 tuumaa
Akun kestoJopa 45 päivääJopa 14 päivää
TerveysominaisuudetSisäänrakennettu GPS, sykemittari, verenpainemittariSisäänrakennettu GPS, sykemittari, SpO2-anturi, EKG-anturi
KäyttöjärjestelmäWear OSWear OS 3
HintaAlkaen 159 €Alkaen 329 €

OnePlus Watch: Yhteenveto

OnePlus Watch on tyylikäs ja tehokas älykello, joka tarjoaa useita ominaisuuksia edulliseen hintaan. Se on hyvä valinta niille, jotka etsivät älykelloa, joka voi seurata kuntoa, pysyä yhteydessä ja näyttää hyvältä.

OnePlus Watch 2 on parempi valinta niille, jotka etsivät älykelloa, jossa on parempi muotoilu, suurempi näyttö, pidempi akunkesto ja enemmän terveysominaisuuksia. Se on kuitenkin myös kalliimpi.

Kumman OnePlus-älykellon valitsetkin, voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen, joka tarjoaa useita ominaisuuksia.

Lisätietoja

Lisätietoja OnePlus Watchista ja OnePlus Watch 2:sta saat OnePlusin verkkosivuilta: https://www.oneplus.com/us/oneplus-watch-2

Kuva: OnePlus

Leave a Comment