Puhelinliittymät: Mitä sinun tulee ottaa huomioon?

Puhelinliittymä on pakollinen hankinta lähes kaikille nykyään. Se mahdollistaa puhelimen käytön, eli puheluiden soittamisen, viestien lähettämisen ja internetin käytön. Suomessa on useita eri puhelinoperaattoreita, jotka tarjoavat erilaisia liittymiä.

Mitä liittymää tarvitsen?

Ensimmäinen kysymys, jonka sinun tulee itseltäsi kysyä, on, mitä liittymää tarvitset. Tarvitsetko vain puhelut ja viestit, vai tarvitsetko myös paljon nettiä? Jos olet paljon liikkeellä, tarvitset todennäköisesti liittymän, jossa on paljon EU-dataa. Jos taas käytät puhelinta lähinnä kotona, voit säästää rahaa valitsemalla liittymän, jossa on vähemmän dataa.

Puhelu- ja viestipaketit

Puhelu- ja viestipaketit ovat yleensä kiinteän kokoisia ja hinnaltaan edullisia. Ne sopivat hyvin käyttäjille, jotka käyttävät puhelintaan vain vähän. Jos taas käytät puhelinta paljon, kannattaa harkita rajatonta puhelu- ja viestipakettia.

Datapaketit

Datapaketit mahdollistavat internetin käytön puhelimella. Datapaketit ovat yleensä kokonsa mukaan hinnoiteltu. Jos käytät puhelinta paljon internetin selaamiseen, tarvitset todennäköisesti ison datapaketin. Jos taas käytät puhelinta vain esimerkiksi somen selaamiseen, pienempi datapaketti riittää.

EU-data

EU-data mahdollistaa internetin käytön myös EU-maissa. Jos matkustat paljon EU-maissa, kannattaa harkita liittymää, jossa on paljon EU-dataa.

Liittymän määräaika

Liittymän määräaika tarkoittaa sitä, kuinka kauan olet sitoutunut liittymään. Määräaikaiset liittymät ovat yleensä edullisempia kuin toistaiseksi voimassa olevat liittymät, mutta niihin liittyy sitoutumista.

Liittymän avausmaksu

Liittymän avausmaksu on maksu, jonka joudut maksamaan liittymän tilaamisen yhteydessä. Avausmaksut vaihtelevat operaattorien välillä.

Liittymän muut kulut

Liittymän lisäksi sinulle voi kertyä muita kuluja, kuten puhelumaksuja, viestimaksuja ja roaming-maksuja. Puhelu- ja viestimaksut voivat kertyä, jos käytät liittymääsi enemmän kuin sinulle kuuluu. Roaming-maksut voivat kertyä, jos käytät liittymääsi EU:n ulkopuolella.

Miten löydän sopivan liittymän?

Sopivan liittymän löytäminen voi olla haastavaa, sillä tarjolla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja. Helpoin tapa löytää sopiva liittymä on vertailla eri operaattoreiden tarjouksia. Vertailussa kannattaa huomioida muun muassa liittymän hinta, sisältö ja määräaika.

Vertaaliittymat.fi

Vertaaliittymat.fi on sivusto, joka auttaa sinua löytämään sopivan liittymän. Sivusto vertailee eri operaattoreiden tarjouksia ja tarjoaa sinulle helpon ja nopean tavan löytää sopiva liittymä tarpeisiisi.

Loppupäätelmät

Puhelinliittymä tarjous valinta voi olla haastavaa, mutta vertailemalla eri operaattoreiden tarjouksia löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Vertailaliittymat.fi on hyvä apuväline liittymän valinnassa.

Tässä eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:

Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous

Tässä myös sinulle SkyShowTime tarjous alla:

Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Leave a Comment