Nordic Green Energy-sähkösopimus: Ympäristöystävälliseen arkeen ja energiatietoiseen tulevaisuuteen

Nordic Green Energy on suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen 100% uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Yhtiön tavoitteena on edistää kestävää kehitystä ja auttaa asiakkaitaan pienentämään hiilijalanjälkeään. Nordic Green Energy on palkittu useista ympäristöteoistaan ja se on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat ja erinomaista palvelua.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Nordic Green Energyn sähkösopimuksia tarkemmin. Käymme läpi yhtiön tarjoamia eri sopimustyyppejä, hinnoittelua, asiakaspalvelua ja muita ominaisuuksia. Lisäksi annamme vinkkejä sopivan sähkösopimuksen valintaan ja kerromme, miten Nordic Green Energy -sähkösopimuksella voi säästää rahaa ja ympäristöä.

Nordic Green Energyn sähkösopimustyypit

Nordic Green Energy tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia sähkösopimuksia, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Yhtiön sopimustyyppeihin kuuluvat:

  • Kiinteähintainen sähkösopimus: Tämä on perinteinen sähkösopimustyyppi, jossa sähkön hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Kiinteähintainen sopimus sopii hyvin asiakkaille, jotka haluavat ennustettavuutta sähkönkulujensa hintaan.
  • Pörssisähkösopimus: Pörssisähkössä sähkön hinta määräytyy Nordpool-sähköpörssin tunneittain vaihtuvan hinnan mukaan. Pörssisähkö voi olla edullinen vaihtoehto, jos sähkönkulutus on keskittynyt edullisiin tunteihin. Pörssisähkö ei kuitenkaan sovi kaikille asiakkaille, sillä sähkön hinta voi vaihdella suuresti.
  • Hybridi-sähkösopimus: Hybridi-sähkösopimus yhdistää kiinteähintaisen ja pörssisähkön parhaat puolet. Sopimuksessa sähkön hinta koostuu kiinteästä hinnan osasta ja kulutusvaikutuksesta. Hybridi-sähkösopimus voi olla hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat ennustettavuutta sähkönkulujensa hintaan, mutta jotka haluavat myös hyödyntää edullisia pörssisähkön hintoja.
  • Uusiutuva energia -sähkösopimus: Kaikki Nordic Green Energyn sähkösopimukset ovat 100% uusiutuvalla energialla tuotettuja. Jos haluat varmistaa, että sähkönkulutuksesi ei aiheuta ympäristöpäästöjä, voit valita uusiutuvan energian sähkösopimuksen.

Nordic Green Energyn hinnoittelu

Nordic Green Energyn sähkösopimusten hinnat ovat kilpailukykyiset. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia hintavaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Kiinteähintaisten sähkösopimusten hinnat vaihtelevat sopimuskauden pituuden ja asiakkaan kulutusprofiilin mukaan. Pörssisähkön hinta määräytyy Nordpool-sähköpörssin tunneittain vaihtuvan hinnan mukaan. Hybridi-sähkösopimusten hinnat koostuvat kiinteästä hinnan osasta ja kulutusvaikutuksesta.

Nordic Green Energy tarjoaa asiakkailleen myös useita erilaisia alennuksia ja kampanjoita. Uudet asiakkaat voivat esimerkiksi saada alennusta ensimmäisestä sähkölaskustaan. Lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden säästää rahaa sähkönkulutustaan tehostamalla.

Nordic Green Energyn asiakaspalvelu

Nordic Green Energyn asiakaspalvelu on palkittu useista eri tahoista. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen useita eri kanavia ottaa yhteyttä, kuten puhelimen, sähköpostin ja chatin.

Leave a Comment