Sisältömarkkinointia määrämittaisesti toimitettuna

Tiesit varmaan, että Google ja muutkin hakukoneet pyrkivät auttamaan tietoa etsivää sen löytämisessä. Tähän tosiasiaan tukeutuen on mahdollista parantaa oman yrityksen tuotteiden ja palveluiden löytymistä potentiaalisten asiakkaiden nettihauissa tekemällä analyysin, miten nämä ihmiset hakevat tietoja nyt. Tätä varten meillä on työvälineet ja sovellukset, jotka auttavat oikeiden sanojen etsinnässä ja valinnassa. Sitten kyse on vain oikeanlaisen paketin rakentamisesta ja liikenteen ohjauksesta teidän sivuillenne.

Oli se asia sitten vaikka Golf-pelaaminen tai vaikkapa tietokonepelaaminen, meiltä löytyy apuja liikenteen ohjaamiselle ja oikeiden hakusanojen valinnalle. Tai jos tuotteesi tai palvelusi ovat tarkoitettu oman ulkonäön parantamiseksi, kauneudenhoitoon, sitäkin varten löytyy oma esittelysivusto, jonka avulla on mahdollista ohjata sopivaa liikennettä omille sivuillenne. Mutta projekti ei ole niin yksinkertainen, että ainoastaan linkin lisääminen jonnekin pelkästään auttaisi, vaan kyse on paljon isommasta asiasta, mutta ei välttämättä mitenkään avaruustieteestä. Olemme tehneet näitä projekteja jo yli 20 vuotta, joten jonkinlainen tietotaito on ehtinyt vuosien varrella kerääntyä, ja tietotaidon ohella olllan myös kehitytty ja opeteltu uusia asiota – niin myös vuonna 2022.

Sisältömarkkinointia ja pelaamista

Haluatko että sisältömarkkinointi projekti toisi pelisi esille ruotsalaisille, onnistuu – sitä varten meillä on mm YouWin.se sivusto. Pelaamiseen liittyen meillä on muutenkin paljon erilaisia sivustoja aina harrastepelaamisesta ammattilaisuuteen ja vapaa-aikaan liittyen. Esimerkiksi ammattipelaamiseen liittyviä asioita voi lukea suomiesports.fi sivustolta ja yleensä kaikenlaiseen harrastamiseen liittyviä asioita harrasta.net sivustolta – vapaa-ajan pelaamisesta ja onnenpelit/kasinopelit aiheesta löytyy myös paljonkin erilaisia mahdollisuuksia.

Pelaamisen ohessa tulee esille tietenkin myös tekniikka, älypuhelimet ja tietokoneet ja kokonainen mobiilikotikonsepti – vähitellen kaikki arkemme asiat ovat tavalla tai toisella linkattuja siihen aina mukana kulkevaan älypuhelimeen.

Jos haluat pysyä aina yhteydessä…

…etkä halua olla hetkeäkään erossa puhelimestasi, älykello voi olla hyvä ratkaisu. On tilanteita, joissa puhelin on laitettava pois käsistä, mutta jos ranteessa on älykello, näet heti, jos puhelimeen tulee tärkeä puhelu, viesti tai ilmoitus, ja voit olla varma, ettet jää mistään paitsi. Älykello on kätevä apuväline myös silloin, kun puhelin on äänettömällä etkä kuule, kun joku soittaa. Näet tai tunnet sen ranteessasi ja voit reagoida nopeammin.

Jos tylsistyt helposti…

…voit surffailla netissä, selata Instagramia, pelata pelejä, lukea e-kirjoja, katsella elokuvia ja kuunnella musiikkia. Älypuhelimia käytetään nykyään lähes yhtä paljon viihteeseen kuin kommunikointiin. Täältä voit lukea lisää siitä, mikä tekee puhelimesta sopivan sarjojen ja elokuvien striimaukseen. Saatavilla on myös lukuisia erilaisia telineitä tai koteloita, joilla puhelimen saa sopivaan asentoon videoiden katselua varten eikä sitä tarvitse pitää käsissä.

Jo vuonna 2017 Tele Finlandin Mobiilikäyttötutkimuksen mukaan perheissä kiitetään älypuhelimia arjen apureina, ja niiden koetaan antavan enemmän mahdollisuuksia kuin huolen aiheita. Osalla perheistä on käyttöön liittyviä rajoituksia, joilla halutaan löytää arkeen puhelinvapaata tekemistä sekä taata perheen lapsille ja nuorille riittävät yöunet. Laadullisessa tutkimuksessa mukana olleet lapset ja nuoret taas kokivat sosiaalisen median käytön enemmän ajanvietteenä kuin hyötykäyttönä. Puhelimen käyttö aiheuttaa myös keskustelua perheissä ja varsin moni aikuinen kokee perheenjäsenten viettävän liikaa aikaa puhelimiensa kanssa. Huolta aiheuttaa mm. puhelimen passivoiva vaikutus. Laadullisessa Mobiilikäyttötutkimuksessa ilmeni, että monet lapsista ja nuorista ovat tietoisesti rajoittaneet omaa puhelinaikaansa, sillä aikaa halutaan myös muulle kiinnostavalle tekemiselle ja riittävälle unelle. Nämä samat aihepiirit ovat keskusteluissa yhä näin vuonna 2022, ja varmasti myös tulevina vuosina.

Yli 80 prosentilla älypuhelin on aina välittömässä läheisyydessä, 77 prosenttia ei pysty odottamaan yli 30 minuuttia heräämisen jälkeen tarkistaakseen puhelimen ilmoitukset, ja osa olisi valmis luopumaan ennemmin kumppanistaan tai autostaan kuin puhelimestaan. Espanjalaisista kuusi prosenttia luopuisi mieluummin seksistä kuin puhelimestaan ja kolme prosenttia olisi valmis syrjäyttämään parhaan ystävänsä puhelimen hyväksi. Tanskalaisista peräti yli 11 prosenttia luopuisi seksistä ennen kuin puhelimestaan.

Oman yrityksen sivut esille hakutuloksissa

Monella alalla ja monessa eri teemassa on Suomessa kohtuullisen helppo päästä TOP10 sivuille. Mutta ei sekään aina välttämättä tarkoita hirveätä liikenteen määrää. Yrityksen tuotteet ja palvelut voivat olla sellaisia, että niitä haetaan suomenkielellä maksimissaan pari sataa kertaa kuukaudessa netin välityksellä, joten useasti on parempi jopa miettiä erilaisia tapoja saada kävijöitä omille sivuille, kuin ainoastaan niillä itsestään selvillä hakusanoilla. Voi olla että potentiaaliset asiakkaat eivät yksinkertaisesti tiedä mitään yrityksestä tai sen tuotteista, joten halusanatkin voivat olla erilaisia – näitä asioita pitää miettiä monelta kantilta – eikä aina ole kyse isosta määrästä, vaan sopivasta määrästä, joka tulee sivustolle oikeilla hakusanoilla – jolloin voisi kuvitella, että sivusto myös tarjoaa ratkaisuja tietoa etsiville ja sitä kautta myyntiä myös sivuston operaattorille, yritykselle, liikkeelle tai vaikkapa asiantuntijalle, joka tarjoaa ratkaisuja painonpudotukseen.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino. Kannattaa myös tutustua pikakahvi – aiheeseen, jos et vielä tiedä mitä pikakahvi tarkalleen on.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Leave a Comment